Catering
Menu dietetyczne
Danie I
- Zupa krem z dyni z pestkami słonecznika
- Buraczane wariacje (krem z buraków)
- Zupa brokułowa
- Zupa z fasolą i kaszą jęczmienną
- Barszcz ukraiński
Danie na gorąco
- placki z cukinii
- dorsz w ziołach z ryżem
- karp w galarecie
- leczo
- roladki drobiowe
- kotleciki fasolowe
- pierś z kurczaka z serem i pieczarkami
- papryka faszerowana
- gołąbki w sosie pomidorowym
Surówka/sałatka
- Surówka: ze świeżych buraków, z pekińską i pomarańczem, z czerwonej kapusty,
- Sałatka: brokułowa, z selerem naciowym, z kurczakiem i ananasem, kalafiorowa,
Deser
- ryż jaśminowy z musem owocowym
- sernik jogurtowy
- ciasteczka fasolowe
- jabłka w cieście