28 List. 2016
Imprezy okolicznościowe
  1. Krem z dyni z imbirem i mleczkiem kokosowym
  2. Danie gorące I
    • sznycel, żeberka
    • ziemniaki
    • sałatka z sosem balsamicznym, sałatka z makaronem ryżowym, sałatka pekińska z pomarańczą
  3. Deser - sernik w sosie malinowym
  4. Danie gorące II
    • zapiekany dorsz w ziołach
      lub
    • placki po węgiersku
  5. Zimna płyta:
    • roladki ( do wyboru: drobiowa, ukraińska, wegetariańska, z indyka)
    • galantyna
    • schab nadziewany ze szpinakiem
    • galaretka drobiowa lub wieprzowa
    • wędlina (różne rodzaje)
    • ryba po grecku
    • 2 rodzaje sałatek: porowa z ananasem, szpinakowa z fetą i chrupiącym boczkiem
  6. Napoje (woda, soki, kawa, herbata)
  7. Owoce
  8. Ciasto i ciasteczka
  9. Tort (na zamówienie)
Ostatnio dodane