Aktualności
28 List. 2016
Imprezy okolicznościowe
- Bulion warzywny
- Gorące danie I
- filet z kurczaka, kotlety schabowy
- frytki lub talarki
- surówka (3 rodzaje) : buraczki, z marchewki, kapusta czerwona
- Deser lodowy
- Gorące danie II
- filet z niespodzianką z ryżem i sosem
lub - strogonow
- filet z niespodzianką z ryżem i sosem
- Zimna płyta:
- roladki ( do wyboru: drobiowa, ukraińska, wegetariańska, z indyka)
- galantyna
- schab nadziewany ze szpinakiem
- galaretka drobiowa lub wieprzowa
- wędlina (różne rodzaje)
- ryba po grecku
- 2 rodzaje sałatek: gyros, jarzynowa
- Napoje (woda, soki, kawa, herbata)
- Owoce
- Ciasto i ciasteczka
- Tort (na zamówienie)
Ostatnio dodane