28 List. 2016
Imprezy okolicznościowe
  1. Bulion warzywny
  2. Gorące danie I
    • filet z kurczaka, kotlety schabowy
    • frytki lub talarki
    • surówka (3 rodzaje) : buraczki, z marchewki, kapusta czerwona
  3. Deser lodowy
  4. Gorące danie II
    • filet z niespodzianką z ryżem i sosem
      lub
    • strogonow
  5. Zimna płyta:
    • roladki ( do wyboru: drobiowa, ukraińska, wegetariańska, z indyka)
    • galantyna
    • schab nadziewany ze szpinakiem
    • galaretka drobiowa lub wieprzowa
    • wędlina (różne rodzaje)
    • ryba po grecku
    • 2 rodzaje sałatek: gyros, jarzynowa
  6. Napoje (woda, soki, kawa, herbata)
  7. Owoce
  8. Ciasto i ciasteczka
  9. Tort (na zamówienie)
Ostatnio dodane