28 List. 2016
Imprezy okolicznościowe
  1. Zupa krem brokułowa z groszkiem ptysiowym
  2. Danie gorące I:
    • ziemniaki lub ryż z warzywami
    • udko faszerowane, kotlet devolay
    • 3 rodzaje surówek: mizeria, kapusta pekińska z rodzynkami i brzoskwiniami, kapusta
    • zasmażana
  3. Danie gorące II:
    • pieczeń wieprzowa z kluską śląską i sałatką z czerwonej kapusty
      lub
    • krokiet (farsz do wyboru) z barszczem czerwonym
  4. Zimna płyta:
    • roladki ( do wyboru: drobiowa, ukraińska, wegetariańska, z indyka)
    • galantyna
    • schab nadziewany ze szpinakiem
    • galaretka drobiowa lub wieprzowa
    • wędlina (różne rodzaje)
    • 2 rodzaje sałatek: caprese, z makaronem ryżowym
  5. Napoje (woda, soki, kawa, herbata)
  6. Owoce
  7. Ciasto i ciasteczka
  8. Tort (na zamówienie)
Ostatnio dodane